About

Makeupbymattis är en skönhetsblogg som har funnits på internet sedan 2012 på makeupbymattis.spotlife.se  Jag som driver bloggen heter Mathias, är 25 år och bor i Stockholm, och jag är utbildad Makeup Artist inom skönhet och special effekter. Förutom att jag är en skönhetsbloggare & youtuber, så jobbar jag som Makeup Artist, bryn & frans stylist!

Jag strävar hela tiden efter att utvecklas, både som skribent och på det kreativa planet, och mina läsares feedback är något som är enormt viktigt för mig. Jag försöker så gott jag kan att svara på alla kommentarer, så gott jag kan.

Målet med Makeupbymattis är att inspirera, underhålla och informera, och bloggen är riktad till alla som har ett skönhetsintresse inom produkter, smink, special effekter & mycket mer – man som kvinna, gammal som ung, nybörjare som erfaren makeupartist!

——————————-

Makeupbymattis är en blogg som delar med sig av erfarenheter och tankar om produkter samt att visa upp sminkkreationer, favoriter etc. Bloggen har produkt och makeupfokus. Jag tar tacksamt emot arbetsmaterial i form av event och produktprover från företag, distributörer och PR-byråer, men jag bestämmer själv om och när materialet publiceras på bloggen. Bloggen strävar efter att följa svenska pressetiska regler och marknadsföringslagen.

Sporadiska annonsinlägg kan förekomma där företag kan köpa texter, länk- och annonsplats på Makeupbymattis.se. Sponsrade inlägg/annonser ska börja märkas alltid!

Produktrecensioner, tips och andra åsiktsbaserade inlägg är utifrån mina egna erfarenheter och uppfattningar och kan inte påverkas av avsändaren eller tredje part. Ärlighet är viktigt för mig. Allt som skrivs är baserat på min egen kunskap och erfarenhet. Jag felskrivningar kan uppstå.

Allt material (ej pressmaterial), om inget annat anges, ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Vill du låna bilder eller text, maila och fråga!

Förklaringar

*Sponsrat inlägg/annons – Ett företag har köpt ett inlägg eller en länk och att jag därmed får betalt för att skriva inlägget. Sponsrade inlägg och annonser märks alltid!

*Affiliatelänkar – inlägget innehåller annonslänkar där jag tjänar en liten procent om du handlar på onlineshoppen genom min länk

* Pressutskick – Innehållet kan innehålla produktprover. Det påverkar inte mitt omdöme på produkterna.

Representerar du ett företag, märke eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare så får du gärna maila mig på . Mathias.linderdahl@hotmail.com

 

Lämna en kommentar