Shu Uemura Art of Hair

Har inte Shu Uemura smink också eller vad har jag fått det ifrån?? 😱
Jag har 3 stycken ”vårdande” hår produkter från detta märke.

Som man kan hitta —> HÄR

Shu Uemura Wonder worker
Behandla håret till Shu Uemura Art of Hair Wonder Worker, en multi-tasking hår primer som arbetar för att belägga hårets yta före styling för förbättrade resultat.

Shu Uemura Lustre Thermo Milk
Är en färgbevarande leave-inbehandling som skyddar håret från skadlig värmestyling samtidigt som den ger håret en stor portion näring. Det ger ditt hår en vacker, blank yta och hindrar hårfärgen från att blekna. Den ger en polerad glans och värmeskydd samtidigt, och innehåller myskrosenolja som är rik på fettsyror och vitamin A. samt gojibärextrakt som skyddar mot oxidation och färgförändringar. Den är fri från parabener och lämpar sig både för naturligt och färgat hår

– Shu Uemura shades reviving balm blonde 
Återställa livet i blont hår och hålla fast vid det bara färgad känsla med Shu Uemura Art Of Hair Lustre i Cool Blonde. Färg Lustre är en rik, efter schampo behandling som fräschar platina toner och minskar uppkomsten av oönskad värme i blont hår, så att du kan förlänga intensiteten i din färg. Berikad med linolja, närande balsam återfuktar även dina lås för att hålla hår ser och känner i ursprungligt skick.

All  information & fler produkter hittar ni –> HÄR

Lämna en kommentar