BeautyBlender

Idag tänkte jag berätta varför en beautyblender har olika färger på sina svampar.😋

I dagens läge måste alla veta vad en Beautyblender är för dom söta små makeup svamparna har slagit världen med storm. Jag kan inte sminka mig utan en beautyblender i min hand. ^^

Beautyblender —-> HÄR

Men alla har olika funktioner & svampar så dom ska passa för alla & allas behov.

Rosa ( Orginalet )
Den rosa svampen var faktiskt den första beautyblender  som kom ut & lanserades runt om världen. Denna rosa svamp är en allt i allo produkt som passar till foundation, concealer & puder. Passar dig som vill ha allt i ett

Lila:
Den lila svampen har samma funktion som originalet ( Den rosa ) men denna svamp passar den som vill ha en annan färg, än alla andra har. För tydligen ska det var en  limited edition-färg.

Vit:
Den vita svampen är fri från färgämnen och används för att användas till serum, hudkrämer och sminkborttagning. Denna vita makeup svamp passar dig som har känslig hy och allergier.

Svart:
Den här svampen är utformad för att användas i professionellt bruk för Makeup Artister. Men den passar utmärkt för att använda  med brun utan sol,  för att lägga en snygg kontor eller bronzer eftersom den inte blir fläckig på samma sätt som dom andra kan bli.

Beige:
Den fulaste & tråkigast svampen är gjord för att användas till foundation. Den suger inte åt sig lika mycket av produkten & ger en jämn & fin yta. Passar dig som tycker de tär svårt att få en fin bas.

Röd:
Denna röda svamp är lik den lila & den rosa eftersom den har samma funktion som båda 2. Men har en exklusiv färg & passar dig som älskar rött.

Ljusgrön:
En liten micro svamp som är gjord för att komma åt dom kronliga områden i ansiktet som att tona ut concealern under ögonen & runt näsan.

Beauty blender finns att hitta –> HÄR 

 

 

Lämna en kommentar